Oculus Quest

Fara PC. Fara fire. Fara limite.

Oculus Quest este primul sistem all-in-one de gaming dezvoltat pentru realitatea virtuala. Acum te poti juca aproape oriunde avand doar ochelarii VR si controlere.Usor de setat.

Il setezi foarte usor fie ca esti acasa sau oriunde in alta parte. Oculus Quest interactioneaza cu mediul inconjurator, astfel incat sa te poti juca in picioare sau tolanit, in spatii mari sau mici.
Misca-te.

Oculus Insight va transpune miscarile tale in VR indiferent de directia in care te uiti si ofera o urmarire la scara a camerei, fara senzori externi. Uita-te in jur, ascunde-te si intoarce soarta bataliei de oriunde in spatiul de joc.Sistem audio incorporat.

Oculus Quest are un sunet pozitional construit direct in set, astfel incat sa va puteti auzi coechipierii sau cand cineva se furiseaza in spatele dvs., chiar si fara casti.Doua Controlere Tactile.

Cu ajutorul controlerelor Oculus Touch, va veti transpune miscarea mainilor si gesturile in joc. Lovituri, aruncari si apucari apar in VR cu o precizie intuitiva si realista.


Pentru acest produs VRpro.ro iti ofera o garantie de 24 de luni.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Oculus Quest

  • Producător: Oculus
  • Disponibilitate: Valabilitate Limitata
  • 2.489,00 Lei


Opţiuni disponibileProduse asemănătoare

HTC Vive Pro Set complet V2

HTC Vive Pro Set complet V2

HTC Vive Pro Set Complet V2 https://www.vive.com/eu/product/vive-pro/ Acest pachet include toate accesoriile necesare: ...

5.999,00 Lei 7.750,00 Lei

Oculus Go 64GB

Oculus Go 64GB

Oculus Go 64GB   Pentru acest produs VRpro.ro iti ofera o garantie de 24 de luni. .....

1.479,00 Lei 1.559,00 Lei

Oculus Rift S

Oculus Rift S

Oculus Rift S Cea mai bogata biblioteca de jocuri VR. Distrugeti, lo...

2.489,00 Lei

HTC Vive Cosmos

HTC Vive Cosmos

HTC Vive Cosmos  https://www.vive.com/eu/product/vive-cosmos/overview/ THE ALL NEW VIVE COSMOS WITH SIX CAMERA INSIDE-O...

3.949,00 Lei 4.154,00 Lei

HTC Vive Cosmos Elite

HTC Vive Cosmos Elite

HTC Vive Cosmos Elite  https://www.vive.com/eu/product/vive-cosmos-elite/overview/ THE ALL NEW VIVE COSMOS ELITE WITH S...

4.699,00 Lei 4.815,00 Lei